loader
Image

O našem podjetju

Podjetje je zraslo iz avtomehanične stroke g. Mirka Mlakarja, ki je pričel leta 1990, najprej z avtomehaničnimi storitvami osebnih vozil, ter kasneje še s trženjem novih, rabljenih vozil in kleparsko-ličarskimi storitvami. Tako sedaj podjetje trži dve blagovni znamki in sicer Hyundai in Mitsubishi in zaposljuje 20 ljudi. Podjetje sedaj trži cca. 700 vozil letno in ima aktivno bazo 7.000 strank.

100+

Vozil Na Zalogi

7000+

Zadovoljnih Strank

15+

Zaposlenih

700+

Prodanih Avtov Letno

Image

Top modeli

Top modeli

HYUNDAI TUCSON

Revolucija je tu! Novi Tucson ni le evolucija predhodnika, temveč piše novo zgodbo. Razvoja v svojem segmentu pa ne nare...

Kaj naše stranke pravijo o nas

Imamo več kot 200+ pozitivnih ocen strank

Person Image
Ana Novak
Učiteljica
5 star

"Zelo sem zadovoljna z izkušnjo nakupa avtomobila v tej avtohiši! Osebje je bilo zelo prijazno in strokovno, pomagali so mi pri izbiri pravega avtomobila za moje potrebe in proračun. Avto, ki sem ga kupila, je bil odlično pripravljen in v odličnem stanju. Cenim njihovo poštenost in transparentnost pri vseh postopkih, vključno z dokumentacijo in financiranjem. Priporočam to avtohišo vsem, ki iščejo zanesljivega prodajalca avtomobilov!"

Person Image
Marko Kovačič
Gradbenik
4.8 star

"Moja izkušnja s to avtohišo je bila izjemna! Osebje je izkazalo visoko raven strokovnosti in pozornosti do strank. Hitro so odgovorili na vsa moja vprašanja in mi pomagali pri izbiri popolnega avtomobila. Nakup je bil enostaven in brezskrben, saj so se ukvarjali tudi z vsemi potrebnimi postopki. Hvaležen sem za to pozitivno izkušnjo in toplo priporočam to avtohišo vsem, ki iščejo kakovosten avtomobil in vrhunsko storitev!"

Person Image
Luka Horvat
Računovodja
4.9 star

"Navdušen sem nad storitvijo te avtohiše! Moje zadnje nakupno izkušnje so bile resnično prijetne. Osebje je bilo izjemno prijazno in potrpežljivo ter mi pomagalo izbrati avtomobil, ki popolnoma ustreza mojim potrebam. Nakup je potekal gladko, brez nepotrebnih zapletov, in cenim njihovo poštenost pri celotnem procesu. Po nakupu sem imel tudi odlično izkušnjo s servisom. Hvala, avtohiša MLAKAR, ker ste poskrbeli, da sem si zagotovil zanesljiv avtomobil po konkurenčni ceni!"

Person Image
Andrej Žnidar
Inženir
4.9 star

"Imel sem resnično odlično izkušnjo pri nakupu avtomobila v tej avtohiši. Osebje je izkazalo visoko raven profesionalnosti in prijaznosti. Pomagali so mi pri izbiri avtomobila, ki je popolnoma ustrezal mojim potrebam, ter mi omogočili odlične pogoje financiranja. Po nakupu sem ugotovil, da tudi servisna ekipa deluje zelo učinkovito. "

Person Image
Matija Potočnik
Frizer
5 star

"Zelo sem zadovoljen z izkušnjo v tej avtohiši. Osebje je bilo izjemno prijazno in ustrežljivo. Našel sem avto, ki ustreza mojim potrebam, in prodajalec mi je pomagal pri celotnem postopku nakupa. Avtohiša je dobro organizirana in imajo odlično izbiro vozil. Z veseljem jo priporočam vsem, ki iščejo novo vozilo."

Person Image Person Image Person Image Person Image
200+
Image