loader

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Blog Image
  • Admin
  • Nov 08, 2023
  • Top Modeli

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Novi Eclipse Cross PHEV je hibrid, kupe in SUV. Njegova športna eleganca je presenetljiva, ne da bi bila vsiljiva. Samozavestno se predstavlja z dinamičnimi linijami. Njegova zasnova je nedvomna. To velja tudi za njegovo udobje, značilno za SUV in edinstveno hibridno vozno izkušnjo. Izkusite tehnologijo, zaradi katere je model Outlander PHEV postal najbolje prodajan priključni hibrid v Evropi. Eclipse Cross PHEV danes nadaljuje z uspešno zgodbo svojega brata.

Preplet dveh zgodb

Eclipse Cross PHEV je preplet dveh zgodb, ki vas popelje v novo prihodnost. Visoko zmogljivi štirikolesni pogoni imajo pri Mitsubishiju skoraj 90-letno tradicijo. Najboljši primer je legendarni Lancer Evolution, katerega sistem štirikolesnega pogona je generacijam postavljal tehnične standarde. S standardnim aktivnim in električnim sistemom štirikolesnega pogona “Super All Wheel Control” Eclipse Cross PHEV nadaljuje to tradicijo na inovativen način. Sistem podpira en elektromotor na os. Tako opazite, kako se vsa energija zanesljivo prenaša na cesto.

Užitek in enostavnost uporabe sta neskončna

Dvižni zaslon s podatki vam omogoča hiter pregled informacij o vožnji in opozorili – okolje, ki spominja na zelo funkcionalno pilotsko kabino letala, naravno povečuje sposobnost osredotočanja na vožnjo. Zadnji sedeži so opremljeni s funkcijo nagiba v 9 položajih, ki jih je mogoče nastaviti po želji potnika.

Energija, ki traja

Z novim Eclips Cross PHEV-om se boste želeli odpravit kamor koli. Tekoča in udobna vožnja električnih vozil. Opremljen je z lahkima a zmogljivima elektromotorjema na sprednjih in zadnjih kolesih. PHEV sistem omogoča gladko in udobno vožnjo z odzivnim in zmogljivim speljevanjem in pospeševanjem. V glavnem deluje na električni pogon, vendar lahko preklopi tudi na napajanje z bencinskim motorjem, kar je odvisno od stanja baterije in voznih pogojev. Tako lahko uživate v vožnji in vam ni treba skrbeti glede stanja pogonske baterije.

Povežite se z avtomobilom. Uživajte na vaš način.

20 – centimetrski zaslon ponuja različne funkcije, vključno z navigacijo, nadzorom okolice vozila, Apple Car-Play in Android Auto, z grajeno navigacijo pametnega telefona. Povezuje vas z vašim avtomobilom in naredi prostor bolj oseben in izkušnjo vožnje bolj prijetno.

Zakaj bi izbirali, če imate lahko vse.

Je vaš odgovor, ko potrebujete mestno vozilo, ki je z vožnjo na elektriko prijazno do okolja in mestnih središč. S svojimi značilnostmi vam nudi neomejeno vožnjo do bolj oddaljenih destinacij poleg vsega pa je tudi terensko vozilo z odličnim štirikolesnim pogonom. Da se zgodba ne konča tukaj ima Eclipse Cross PHEV še dodatnega aduta in sicer elektriko vrača v omrežje, kar preprosto pomeni, da lahko pri kampiranju, kjer ni električnih priključkov vseeno osvetlimo šotor, skuhamo večerjo ali si posušimo lase.

Vznemirljiv dizajn

Drzen a hkrati tudi eleganten. Videz, ki v vas vzbudi željo po vožnji. Vašemu vsakdanu bo vdihnil nov pomen, narejen je, da vas očara. Ne glede na tip ceste, ki ga boste izbrali za naslednjo destinacijo vas bo zagotovo in varno pripeljal na cilj. Združuje prednosti električnega vozila, klasičnega pogona, cupeja in SUV-ja. Zakaj bi torej izbirali, če imate lahko vse.

Avtohiša MLAKAR