loader

Mitsubishi ASX

Blog Image
  • Admin
  • Nov 08, 2023
  • Top Modeli

Mitsubishi ASX

Novi ASX

Raziskujte svobodno!

Prenovljeni Mitsubishi ASX je kompaktni SUV, narejen za svobodno raziskovanje. Združuje prostorno kabino za 5 oseb in njihovo prtljago z naprednim paketom varnostnih tehnologij ter vodilno povezljivostjo, vse to v elegantno oblikovani karoseriji.

Vaša urbana avantura se začne tukaj

To je idealen avto za mesto: ima dvignjeno sedišče, ki olajša vožnjo in parkiranje. Ne glede na tip vožnje, so pogonski sklopi zmogljivi in varčni. Na voljo so bencinski in blago hibridni pogonski sklopi.

Eleganten nov videz

Novi ASX ima močan in samozavesten videz, ki se popolnoma prilega vsakemu okolju. Dinamično SUV zasnovo odlikuje športen pokrov motorja, izraziti LED-žarometi in značilna maska Mitsubishi Motors "Dynamic Shield".

Oblikovan za pustolovščine

Mitsubishi ASX pritegne pozornost z dinamičnim, robustnim sprednjim in vpadljivim zadnjim dizajnom. Mišičasta zasnova in vsestranski prtljažni prostor dajeta temu kompaktnemu SUV-ju možnost, da gre kamor koli. Elegantni detajli zunanjosti še bolj poudarijo privlačnost novega ASX. Prednja maska motorja v sijajni črni barvi ima vstavke iz satenastega kroma, stranske letve, zaščitne plošče in obrobe blatnikov v črni barvi poudarjajo robustno a tekočo obliko.

Zaščita in zmogljivost

Sprednji del ASX-a nima le močnega videza kompaktnega SUV-ja, pooseblja tudi zaščitni znak vozil Mitsubishi Motors: DYNAMIC SHIELD. Izstopajoča oblika prednjega dela ustvarja občutek moči in robustnosti. Novi ASX je oblikovan, da izstopa iz množice. Ima široko, močno držo, nizko nagnjen pokrov motorja in močne, izklesane stranice.

Avtohiša MLAKAR