loader

CITROËN C5 AIRCROSS

Blog Image
  • Admin
  • Aug 19, 2023
  • Top Modeli

CITROËN C5 AIRCROSS

Citroën C5 Aircross, ki je z vidika udobja, prostornosti in modularnosti mnogim za zgled, je pridobil novo stilsko podobo, s katero je videti še bolj mogočen in prepoznaven. Na voljo je s priključnim hibridnim motorjem ali z motorjem z notranjim zgorevanjem. 

VELIKODUŠNOST KOT NOV NAČIN ŽIVLJENJA

PRIKLJUČNI HIBRID

Citroën C5 Aircross Hybrid je primeren za večino vsakodnevnih poti, saj je vožnja z njim umirjena in dinamična po zaslugi:

  • motorja z notranjim zgorevanjem s 180 konjskimi močmi in električnega motorja z 81,2 kW (110 KM), ki skupno razvijeta 225 konjskih moči in 360 Nm kombiniranega navora;
  • treh načinov vožnje: Electric, Hybrid in Sport;
  • treh načinov vožnje: Electric, Hybrid in Sport;
  • 63 kilometrov dosega in neslišne vožnje z ničnimi emisijami CO2 do hitrosti 135 km/h v električnem načinu.

KOMPAKTNI SUV

Citroën C5 Aircross je pridobil bogatejše nivoje opreme, kar nakazujejo številne novosti s področja oblikovne zasnove: prednji del, zadnja osvetlitev, platišča, barve in materiali, 10-palčni zaslon na dotik, sredinska konzola,…

Ponuja neprimerljivo brezskrbne občutke med vožnjo po zaslugi tehnologij za pomoč pri vožnji in ponudbe za povezljivost zadnje generacije.

MODERNA IN DINAMIČNA STILSKA ZASNOVA

Citroën C5 Aircross je pridobil bolj izrazno in dinamično stilsko zasnovo. Na cesti je zdaj videti še bolj impozanten in eleganten. Njegov potniški prostor obdajajo prefinjene barve in materiali, ki dajejo občutek večje prostornosti in boljšega udobja.

DOBRO POČUTJE V NOTRANJOSTI

Citroën C5 Aircross izstopa s svojo prostorno notranjostjo, modularnostjo in edinstvenim udobjem za segment kompaktnih SUV-jev. Pridobil je elemente programa Citroën Advanced Comfort®, ki so rezultat strokovno podkovanega znanja in inovacij znamke.

Avtohiša MLAKAR